Formulare Online bookmarkSalveaza   Bookmark and Share
Acasa       Exemple       Cum functioneaza       Preturi       Intrebari Frecvente       Contact      

Cum functioneaza


Primul pas este inscrierea. Este nevoie sa te inscrii pentru ca sa poti apoi modifica formularele create de tine, sau sa vizualizezi sau sa schimbi setari.

Apoi poti sa creezi fiecare formular simplu, specificand numarul de campuri, tipul fiecaruia, textul care sa apara in dreptul campului, adresa de email unde sa vina continutul formularului cand este completat, si alte caracteristici. Copiezi codul HTML al formularului la tine in site, si de fiecare data cand cineva completeaza formularul, primesti un email.

Poti sa specifici una, doua sau mai multe adrese de email unde sa vina completarea, de asemenea emailul poate aparea ca vine direct de la numele si adresa celui care completeaza formularul si sa contina in subiect numele formularului

Formularele pot avea un numar variabil de campuri, la alegere, si poti face de exemplu formulare de rezervare online ( pentru hoteluri si pensiuni ), sau cerere de oferta, sau de ce nu, pentru comenzi online

Pentru a face un formular, trebuie sa creezi un cont gratuit. Toate formularele pe care le faci vor fi salvate aici si vor putea fi ulterior modificate sau downloadate usor.

Apoi folosesti ghidul de pe site care te indruma pas cu pas in crearea formularului. Trebuie doar sa selectezi la fiecare pas una din optiunile dorite de tine si la final formularul este functional.

Poti copia codul HTML ar formularului in site-ul tau sau poti copia direct adresa formularului pe site-ul nostru. Vei primii un email de fiecare data cand vizitatorii tai completeaza formularul.


Dupa ce creezi contul vei primi un email de confirmare, care contine un link pe care trebuie sa dai click. Doar dupa accesarea acestui link contul tau este activat, este o masura de securitate pentru ca sa nu poata cineva face cont pe o adresa de email la care nu are access.

Acasa | Beneficii | Bookmark | Resurse | Alexandru Marias | Recomanda | Contacteaza-ne
Copyright © 2020 FormulareOnline. Toate drepturile rezervate. Ultima modificare: 17 Martie 2020