Formulare Online bookmarkSalveaza  
Acasa       Exemple       Cum functioneaza       Preturi       Intrebari Frecvente       Contact      

Creaza un cont


Crearea unui cont pe site-ul nostru se face usor si gratuit. Completeaza fomularul de mai jos si apasa pe butonul de inscriere. Te rugam sa introduci o adresa de email valida, la care iti vom trimite un email de confirmare. Doar dupa ce vei da click pe un link de confirmare din email vom putea sa iti activam contul. Aceasta este necesar pentru ca sa nu poata cineva creea conturi pe adresa altcuiva de email.

Prin utilizarea acestui formular de inscriere sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe site-ul formulareonline.ro

Atentie: Emailul de confirmare trimis de site-ul nostru poate intra in folderul de Spam. Te rugam sa verifici acest folder inainte de a ne contacta ca nu ai primit emailul.

Daca folosesti vreun serviciu gen spamarrest care blockeaza emailuri de la adresele care nu sunt deja trecute in lista de contacte, te rugam sa adaugi adresa noastra in lista de contacte.

Momentan servicul de inregistrare este suspendat

 

Politica de confidentialitate:

1. Informatiile tale personale sunt sigure la noi. Nu vindem si nu inchiriem aceste informatii.

2. Nu trimitem emailuri nesolicitate catre utilizatorii serviciului nostru.

Versiunea lunga este disponibila aici: Politica de confidentialitate


Planul Pro

Pentru a obtine un cont Pro, te rugam creaza-ti cont gratuit folosind formularul de mai sus, si apoi ai posibilitatea sa faci Upgrade.Copyright © 2009-2018 FormulareOnline Toate drepturile rezervate. |Politica de cookies.| ANPC| Ultima modificare: Decembrie 27, 2018